Restaurant booking system

Skal I have et nyt restaurant booking system?

Hvis I har en café eller restaurant, kender I formentlig også til, at det kan være både forstyrrende og tidskrævende at tage imod bordreservationer over telefonen. Med et online restaurant booking system slipper I for at bruge tid på at modtage bordreservationer over telefonen, og samtidig kan jeres gæster nemt danne sig et overblik over ledige borde og bestille på jeres hjemmeside. Det er både nemt og enkelt for gæsterne, og samtidig sparer det jer for mange telefonopringninger, der har det med at komme samtidig med, at bestillingerne vælter ind, og I har travlt i restauranten eller på caféen. 

Et af markedets bedste og billigste systemer

Vores restaurant booking system er ikke alene et af de bedste og mest fleksible på markedet, det er også et af de billigste. Således kan I komme i gang med at anvende vores restaurant booking system fra blot 356,- pr. måned. Systemet er yderst fleksibelt og har mange forskellige opsætningsmuligheder, der gør det muligt at tilpasse systemet efter netop de behov og ønsker, som din café eller restaurant har. Måske I, udover på jeres hjemmeside, også ønsker at integrere jeres restaurant booking system på Facebook, Mailchimp eller lignende. Netop dette er muligt med vores restaurant booking system, da vi ønsker at gøre det nemt for kunderne at booke bord til deres næste madoplevelse på jeres restaurant eller café.

Nem og hurtig implementering

Implementering af et nyt system kan ofte være en tidskrævende og bekostelig affære. Som kunde hos os er I dog sikret en nem og enkel proces, hvor vores restaurant booking system nemt kan implementeres på egen hjemmeside. Vælger I vores løsning undgår I således at skulle bruge flere timer og ekstra omkostninger på at implementere og igangsætte projektet. Det betyder, at I med vores restaurant booking system blot er få skridt fra at have et utroligt nemt og overskueligt restaurant booking system, som kunderne nemt kan navigere rundt i, og som giver et godt overblik over reservationerne.

Jeres kunder modtager bekræftelse på mail eller SMS

Udover at jeres gæster har mulighed for at booke bord i ro og mag over jeres hjemmeside med vores restaurant booking system, modtager de også en bekræftelse på enten e-mail eller SMS, når bordet er booket. Således undgår I eventuelle komplikationer og de misforståelser, der kan forekomme i forbindelse med bordbooking over telefon. Med vores restaurant booking system undgår I tvivl om bookinger, da kunden altid vil modtage en bekræftelse på skrift fra systemet, hvori det fremgår hvor og hvornår et bord er booket til. Jeres kunder vil derudover kunne tilgå systemet fra samtlige devices. Vores restaurant booking system er nemlig kompatibelt med både PC, iPad og iPhone – og stort set alle andre platforme med internetforbindelse. Det gør det nemt og bekvemt for brugeren, og betyder at I ikke mister kunder på vejen til den endelige booking.

Skal I i gang med easyTableBooking?

Vil I også i gang med det samme? Vi har gjort det nemt, og derfor kan I oprette en bruger her allerede i dag. Første måned er altid gratis, så hvis I er bundet af en anden løsning, kan I helt gratis få easyTableBooking en måned i opsigelsesperioden. Vil I holdes opdateret på seneste cases, blive klogere på nogle af vores kunder, og hvad vores system kan, kan I også følge os på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt.