Billigt reservationssystem

På udkig efter et billigt reservationssystem?

easyTablebooking blev etableret i 2012 som et brugervenligt og billigere alternativ til de mange dyre reservationssystemer. Lige siden easyTableBookings spæde start har filosofien været klar. Vi tilbyder et billigt reservationssystem, der er brugervenligt, uden skjulte gebyrer og hvor vores kunder slipper for lange bindingsperioder. Mange ting er sket siden begyndelsen af easyTablebookings rejse, men én ting er og forbliver fortsat den samme – og det er, at vi vil levere et billigt reservationssystem, der er det bedste på markedet – både når det omhandler pris, service og funktionalitet.

En nem og enkelt løsning med easyTableBooking

Ét bookingsystem. Èn fast pris. Det er dette simple fundament, vi bygger og driver vores forretning på. Vi gør det enkelt at administrere din restaurant eller cafés bordreservationer med et billigt reservationssystem samtidig med at dine gæster nemt, enkelt og ved få klik kan booke bord online.

Implementeringen af et nyt system kan ofte være en dyr og ikke mindst ressourcekrævende affære. Med vores system slipper I for disse omstændigheder. Vores system kan nemlig implementeres på netop din hjemmeside på blot få minutter. Vil I undgå en dyr og omfangsrig implementeringsproces, og overvejer I et nyt og billigt reservationssystem til jeres café eller restaurant? Så er easyTableBooking derfor det oplagte valg.

Få overblik med et billigt reservationssystem

Har du tidligere taget imod reservationer på telefon og mail er du med stor sandsynlighed også klar over, at det kræver meget koordination og arbejde at administrere en fysisk bookingkalender. Med et billigt reservationssystem fra easyTableBooking er I sikret et godt overblik over restaurantens bordbookinger, og samtidig slipper I for, at mange ressourcer går på at skulle administrere og vedligeholde kalenderen. Ressourcer I i stedet kan bruge på andre og vigtigere dele af driften af jeres restaurant eller café.

Et billigt reservationssystem med mange muligheder

Vi ved, at det kan være en stor beslutning at flytte til et nyt og billigt reservationssystem. Derfor tilbyder vi alle nye kunder en gratis prøveperiode, så I på egen hånd kan navigere rundt i og bruge systemet – uden omkostninger. Beslutter I jer for at investere i et billigt reservationssystem som vores, vil der ikke være nogen etableringsomkostninger – ligesom vi opretter systemet i samarbejde, så det tilpasses nøjagtigt dine ønsker og behov. Når systemet er implementeret på din hjemmeside, tilbyder vi oplæring af dit personale, så alle medarbejdere kan bruge systemet på bedste vis.

 

Skulle I, mod forventning, blive trætte af et billigt reservationssystem som vores er der ingen opsigelsesfrist og dermed binder vi jer ikke til noget i mange og lange måneder. easyTableBooking er med andre ord både nemt og enkelt for både dig, dit personale og ikke mindst dine kunder. Er I interesseret i at lære os bedre at kende, er I altid velkomne til at følge os på Facebook eller Linkedin, hvorfra vi løbende opdaterer fra vores univers af bordbooking og billige reservationssystemer.